Czekamy na listę chętnych, ale takich konkretnych

Z tego co pamiętam, to nie było z tym problemu - nowa łazienka, jedzonko spoko, no i bardzo miły rejs jachtem... może być gorzej z placem zabaw, bo nie kojarzę tam takiego...Marek M. pisze:No kawał świata i to piękny
Z tego co pamiętam to z Michałem mieliśmy do Kiełbikowej nie mniej nie więcej jak 420km
Generalnie standard jaki chcemy to:
- namioty
- domki
- ciepła woda
- jadłodajnia
- plac zabaw
Z listy obecności wiemy że papas Marcos przyjeżdżać z baby Francesco & baby Jean Paul :)
No to prawie - 320 km jest z Dragana z Gdańska, z Krakowa lepszą drogą przez Piotrków Trybunalski jest tak samo ~324 km. Wiadomo że Rzeszów (Szymon w ogóle żyje?) czy Szczecin mają dalej, ale stamtąd raczej nikogo nie mamy w Klubie...internet pisze:Ja dalej jak 300 km z Gdańska się nie ruszę bo w terminie zlotu moja żona będzie już w zaawansowanej ciąży.
Składaj składaj bo na pomorzu Zastavy spotykają się razem na spotach FSO Pomorze.vysioo pisze:hola hola ze szczecina to ja jestem:) i mam nadzieje ze kiedyś się uda wyjechać na jakiś zlocik:D a tymczasem lecę do warstatu ciąć metal i krzesać iskry może w końcu któregoś dnia złoże ten samochód:)
A te 320km z dokąd jest z Dragana z Gdańska ?? bo nie załapałem :)Ruppert pisze:No to prawie - 320 km jest z Dragana z Gdańska, z Krakowa lepszą drogą przez Piotrków Trybunalski jest tak samo ~324 km. Wiadomo że Rzeszów (Szymon w ogóle żyje?) czy Szczecin mają dalej, ale stamtąd raczej nikogo nie mamy w Klubie...internet pisze:Ja dalej jak 300 km z Gdańska się nie ruszę bo w terminie zlotu moja żona będzie już w zaawansowanej ciąży.
Nie chciałbym się narzucać, ale jeśli rzeczywiście odległość grubo przekroczy 400km to nas na pewno nie będzie :/
Marek M. pisze:No to prawie - 320 km jest z Dragana z Gdańska
Bo staramy się w jakikolwiek sposób spotykać, a że nas jest kilku na pomorzu to już nie nasza winaPrzez te Wasze spoty nad morzem to wydaje się połowa polski odpadła z klubu...